Edward Riedl (M)

Sista opinionsmätningen är åt helvete för oss moderater

Sista opinionsmätningen är helt åt helvete för oss moderater! Vi tappar 5,8%-enheter av väljarstödet. Väljarna oroas över att de uppfattat att vi vill samarbeta med SD. Det är fel i sak men vad jag tror väljarna uppfattat. Nu måste vi moderater sluta delta i medias intresse för spelteori och istället berätta hur vi vill göra Sverige till ett bättre ställe för alla. Bekämpa otryggheten med fler och bättre betalda poliser. Stärka skolan med bättre betalda lärare. En politik för fler jobb i hela Sverige. Gör vi det jobbet bra blir Anna Kinberg Batra nästa statsminister och Sverige ett bättre land. Nu kör vi.

 

Edward Riedl (M).

5 kommentarer

 1. Edor Abrahamsson

  La, la, la som man bäddar får man ligga Edvard och du var med på noterna när det meddelades att Batra ville samarbeta med Sd, eller hur det uppfattades. Snart går Annie Lööf och Centern förbi. Det börjar likna det som var naturligt på 70-talet. Nuvarande M omkring 10-15 %.

  Ha en bra dag i vilket fall

 2. Basic rules

  Ni har öppnat upp i blockpolitiken vilket är bra – politik är inte kvartals rapporter.
  Centern är ett populistiskt parti som i dagsläget valt Löfven före allisnsen och SD

 3. Sven

  Tyvärr är Anna inte rätt kvinna på rätt plats, hon bör bytas ut mot ny kvinna/man på denna post tror jag i alla fall.

 4. Leif

  Vågar man påstå att en pudel, modell större är på sin plats? Skönt att några % bland översittarna i varje fall tänker till. Man måste ju faktiskt fråga dom som är kvar, hur sjutton tänker ni, regera med nazisterna?

 5. Micke

  Arbetsmarknadens parter ska bestämma lönenivån, inte politikerna.

  Att välja ut en grupp av alla som har låga felaktiga löner späder enbart på politikerföraktet och ökar inte på något vis moralen i samhället där vissa yrkesgrupper glider på politikernas räkmacka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.