Egons blogg

Allmänna utskottet.

 

I går var en trevlig dag, som började med två intressanta företagsbesök, tillsammans med Peter L och vår näringslivschef. Vi fick en mycket bra inblick i hur företagen arbetar. Det framkom en hel del information, som vi inte kände till, men hade väldigt stor betydelse för de beslut, vi skulle fatta på eftermiddagen. Här fick vi se hur viktigt det är att vi politiker är ute på företagen och får föra ett avspänt samtal över en kopp kaffe.
Efter lunch avslutade vi det AU-möte vi påbörjade under tisdagen med budgetberedning och en rad information för att få underlag för besluten. Peter L, Tommy D och jag hade, i mitt tycke, en mycket konstruktiv eftermiddag. Efter bra diskussioner i god anda, enades vi i alla frågor, som fanns på dagens agenda.
Det blir en hel del gott kaffe man får i sig, vi dessa företagsbesök, men man får väl tänka: ”ändamålet helgar medlen.” Dagen kommer att åter starta med företagbesök och det ser jag fram emot.

En kommentar

  1. Max Brantholm

    Hej Egon!

    Det måste ha blivit betydligt enklare att besöka företag idag för er politiker i Åsele. Numera behöver ni inte ägna mycket tid för att åka till dem när de inte längre finns i utkanterna på er kommun. Kanske var det de kostnaderna ert kommunalråd och majoriteten tänkte på när de lade ner skolan i Fredrika. Om du frågar mig tycker jag att ni istället skulle sänkt bilersättningen. :O))

    Ursäkta om jag lägger mig i men i sjukvårdsdebattens anda känner jag ett ansvar för hela länet. Även ibland för hela Europa, men då mest när det handlar om snusförbud och andra sinande njutningar vi hela tiden drabbas av i vår utpost av världen. (nu tror jag att jag vet vad du tänker)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.