Egons blogg

Nya tider!

 

Nu har vi avslutat årets politikerarbete. Då man blickar bakåt, visst har det varit lite upp och ned ibland. Åsele har fått ta hårda smällar, på grund av en del tvivelaktiga politikerbeslut. Jag är ganska övertygad om, att många politiker är ångerfulla, över att ha deltagit i en del beslut. Så här i efterhand, kan man konstatera att många av besluten kunde förutses och undvikas om man haft mod att ändra sig.

Min förhoppning inför det nya året, är att alla som är med i politiken, lägger om stil och diskuterar sakfrågor och slutar att vara ohövlig mot varandra. Ett känt utryck, ”att svara med samma mynt”, tycker jag att alla ska sluta med.  Det leder bara till mera politikerförakt. Alla måste delta i diskussionen och att vi enas kring bra förslag, är ett måste för Åseles bästa.

God Jul och Gott Nytt År, önskar jag alla mina läsare, politiska motståndare och alla övriga vänner.

”De som driver värden uppåt och framåt är de som snarare uppmuntrar än kritiserar”, Elisabeth Harrison.

En kommentar

  1. Lasse Jonsson

    Hej Egon!

    Du är en klok människa med väldigt fina egenskaper – dessutom står Du för dina egna ord också, vilket kan verka verklighetsfrämmande för en del om man inte lindar in det ien massa strunt uppblandat med floskler!

    Med en stor portion sunt förnuft och inställningen ” visst kan vi om vi vill!” kommer Åsele Kommun till slut att hitta nya grepp och infallsvinklar och klara av de nedåtgående kurvorna i diagrammen.
    Alla bra ideér kan skärskådas ur en mängd olika infallsvinklar och bli som nya!

    Tillönskar Dig och Maj-Lis med er familj en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!
    Från Hjortkvarn i Närke där vi: Lasse Jonsson och Elisabet Silvhagen Jonsson bor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.