Egons blogg

Fredrika

 

Man måste verkligen beundra Fredrikaborna. Först sågas de jäms med fotknölarna, ca.10% av befolkningen flyttar, men nu är man åter på offensiven, med att utveckla sin hembygd. Ett sådant agerande, vittnar om att det finns oanade krafter i bygden. Tänk vilken utveckling det skulle blivit, om man fått arbeta med full kraft på utveckling, i stället för att ägna flera års kamp, för att behålla skolan intakt. Majoriteten lyssnade inte på befolkningen.

Majoritetens beslut att förändra skolan i Fredrika, blev ett hårt slag mot hela vår kommun. Vi satsar en hel del pengar, för att skapa nya arbetstillfällen i vår kommun. Hur ska vi lyckas med detta, då majoriteten inte förstår, att bevara redan befintliga företag i vår kommun?

Onsdagen den 12 februari kl 18.00, har Åselepartiet inbjudit till ett offentligt möte i Fredrika skola. Dit är alla välkomna för att diskutera Fredrikas framtida utveckling. Ska skolan stängas helt eller ska den utvecklas? Vilket stöd behöver denna kommundel för att utvecklas? Det finns säkert många flera frågor att lyfta. Alla är välkomna, till en trevlig kväll och lite fika.

”Det är mycket svårare att hitta jobb, än att behålla det” av Jules Becker.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.