Egons blogg

Vad händer med akutvård och ambulans i Åsele?

 

Kom och säg vad ni tycker och ställ frågor till Alliansens fyra gruppledare i landstinget. Nicklas Sandström (M) Oppositionslandstingsråd, Marianne Normark (FP) Gruppledare, Olle Edblom (C) Gruppledare, Birgitta Nordvall (KD) Gruppledare

Nu har alla som vill, möjlighet att markera sin vilja att ha tillbaka ambulansen till Åsele. Att få tillbaka ambulansen är en önskan, som inte har några politiska gränser hos folket. Det är en medborgerlig rättighet, att alla får lika vård.  Vi måste hjälpas åt över alla partigränser och markera vårt missnöje, med rådande ambulanslösa tillstånd i Åsele. Ett fullproppat Kulturhus, ger styrka åt vårt krav på en ambulans. Kanske får vi en före valet?

Att vi inte inbjudit dagens majoritet i Landstinget, S och V, anser vi som meningslöst och slöseri med tid. Vi har vid ett flertal tillfällen givet dessa möjligheter, att förklara för folket hur man tänkt sig akutvården och ambulansfrågan i inlandet. Det har varit en folkomröstning, som man helt nonchalerat, så varför lägga tid på dessa politiker som inte bryr sig om folkets vilja. Åseles majoritet är naturligtvis välkommen också.

Må 24/2 kl. 18.00 på Kulturhuset i Åsele.

”Det är på frukten man bedömmer trädet”, av okänd.

En kommentar

  1. Anitha Westerlund

    Tror ni resonerade rätt när det gäller VLL:s majoritet, vi har i Dorotea försökt och en del ids inte ens svara på våra förfrågningar. Vilket i min värld är väldigt oförskämt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.