Egons blogg

Fredrika 2015.

 

Kommunledningen i Åsele inbjöd Fredrikaborna till ett informationsmöte på Viskabaren torsdagen den 12 feb. Vi möttes av ett 30-tal positiva Fredrikabor och det blev en trevlig kväll med bra diskussioner.

Kvällens ämnen spände över hela registret från äldreomsorg, skola, Folkets Hus och näringsliv. Att framtiden för Fredrika finns kvar kunde vi konstatera och fick det bekräftat av mötesdeltagarna. 12 barn i byn och flera var på väg, så skolans utveckling var något vi funderade i kring. Vi fick också med oss en hel del information om hur det funkar med dagens skolskutsar.

Ett nytt företag är också på väg till Fredrika och det tackar vi för. En rad andra praktiska frågor fick vi också med oss, som vi kommer att arbeta med omgående. Kommunledningen har som mål, att regelbundet inbjuda till liknande möten både i Åsele och Fredrika för att få information och svara på frågor som medborgarna har. Mötet i Åsele är planerat till den 23/2, se kommande annons i Åsele-Nytt.

Vi får tacka Fredrikaborna för en trevlig kväll och vi kommer att redovisa vilka åtgärder vi vidtagit för att lösa de frågor vi fick med oss.

”Små saker som vi får gjorda, är bättre än stora saker vi planerar att göra”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.