Anders Borgs signaler ger nöjda Lycksele bor

 

Vår finansminister Anders Borg ser ljusare på vår ekonomi och det inger hopp för framtiden. Det är viktigt att vi får signaler om att ekonomin är på väg åt rätt håll, att vi kan konsumera mer, att våra företag kan anställa fler medarbetare för att på så sätt kunna öka skatteintäkterna.
En Dag på stan i Lycksele är ett årligt återkommande arrangemang där ortens alla företagare och föreningar ges utrymme att presentera sig och sitt företag, ett tillfälle att träffa potentiella kunder eller bara ett tillfälle att träffa en massa människor.
Moderaterna i Lycksele har haft en monter på Torget och det har varit en bra dag, bra väder och mycket folk i rörelse.  Det har varit en dag med tid till småprat och diskussioner, och öppnat upp för att  Lycksele bor en  sån här dag ges tid att prata, tid att fråga och tid att vara intresserad av det vi har att erbjuda. Jag inser att när vi alla får ett hopp från vår finansminister Anders Borg så känner vi alla att det ljusnar i horisonten , att den stora finanskrisen avtar för den här gången.
Det är en viktig signal för Lycksele och för Sverige

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.