Ansvar att ta rätt beslut!

 

Att ta ansvar och reglera kräver mer än att bara tycka! Det är helt sant. Jag har fått åsikter om mitt inlägg vad gäller barn och ungdoms psykiatrin och att regeringen nu satsar pengar på ett förändringsarbete inom psykiatrin.
Frågan om hur psykiatrin fungerar i Västerbotten skiljer sig inte jämfört med övriga landet. Vi har stora problem med överbeläggningar och med organisationen inom psykatrin.  Det är många olika delar som berörs vad gäller problematiken inom psykiatrin. Givetvis gäller det för alla att ta ett ansvar för att försöka förbättra det som är problem.  Vi har lite olika uppfattningar hur man ska lösa problemen och denna fråga har varit livligt debatterad inom landstingsfullmäktige och jag kan bara tycka att det är synd att vi i många frågor är så bundna att hålla med respektive partifärg vid beslut istället för att försöka kompromissa fram de bästa lösningarna . Det är viktigt att vi har en fungerande demokrati men ibland skulle frågor lösas bättre genom att vara in lyssnande inför andras åsikter.  

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.