Upprop för Lycksele!

 

Ett upprop för Lycksele igen! Det känns väldigt oroande att dessa upprop kommer med jämna mellanrum och det ger dåliga signaler till oss som bor i Västerbottens inland. Är det inte BB så är det akutkirurgin.  Det är en utveckling för oss Västerbottningar som bor i inlandet som inte är positiv. Det ger signaler att vi inte är så betydelsefulla, att vi kan åka 70 mil för att träffa en doktor i 15 minuter. Jag blir  besviken på landstinget i Västerbotten som inte kan se betydelsen av en fungerande vård i Lycksele och se att det är ekonomi att skicka en doktor till Lycksele istället för att skicka 1800 patienter till Umeå. Den öronmottagning som finns i Lycksele har ett stort upptagningsområde och det är redan långa avstånd för läkarbesök när patienterna  ska resa till Lycksele. Det är inte en positiv utveckling när man börjar plocka hela verksamheter från Lycksele, har man väl lagt ned en verksamhet så kommer den inte igen.
 
Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.