Privata Apotek!

 

En spännande utveckling, häromdagen invigdes det första privata apoteket sedan 1971. Det innebär att konkurrensen på marknaden blir större då Apoteksbolaget kommer att behålla vissa av sina apotek i egen regi. Många beskriver en rädsla över att priserna ska skjuta i höjden och att privata alternativ som säljer läkemedel inte är lämpligt. Jag tror att vi kommer att få se en större tillgänglighet när det gäller inköp av läkemedel, generösare öppettider . Vi har redan fått  möjligheten  att köpa vissa receptfria läkemedel på exempelvis ICA.  Kraven på privata apotek kommer att vara lika stora som på Apoteksbolagets egna apotek vilkjet innebär att patientsäkerheten sätts i främsta rummet. Jag tycker det är en positiv utveckling inom detta område
Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.