För mig är valet enkelt!

 

Den första partiledardebatten sändes på TV i söndags. En seger för Fredrik Reinfeldt i jämförelse med Mona Sahlin. Jag tycker det är lite underligt att man kan driva en politik och hävda att det är bättre med bidrag än att ge människor ett arbete, det är bättre att förtidspensionera människor än att rehabilitera tillbaka till ett arbete. Hur kan man tycka att ett parti som tar ut höga skatter av ungdomar, yrkesarbetare och företagare är ett föredöme och som leder Sverige in i situationer där ingen har råd att konsumera och ingen företagare har råd att anställa.  För mig är valet inte svårt, det ska löna sig att arbeta och vi ska driva en politik som ger så många som möjligt en plats på arbetsmarknaden. För mig vore det en stor skada för Sverige om socialdemokraterna vinner valet i höst

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.