Vi behöver mer jobbtillfällen!

 

Det är många som nu vittnar om att RUT avdrag  och ROT avdrag  är bra för sysselsättningen. Att avdrag för hushållstjänster skapar jobb. Och att det också nu går med samhällsekonomisk vinst. Det vi skattebetalare betalar i den skatterabatt som lämnas kommer tillbaks i form av nya intäkter och nya jobb. Företagarna visar i en ny rapport att det är precis så. Avdragen är effektiva mot svartjobb och ger dessutom många, många nya jobb. Inte så dumt på en svajig arbetsmarknad, kan man tycka. Men (S) vill inte ha kvar detta system och lovar att ta bort det efter valet om de vinner. Så låt oss se till att det inte blir av!
 
Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.