Alla inlägg är inte så eftertänkta!

 

Jag läste en av ledarsidorna i en av våra kvällstidningar och där finns den (s) riksdagsledamoten Monica Green citerad. Hon tycker att Sverige ska ändra sina lagar och göra det lagligt för syskon att ha sex med varandra. Hur tänker hon då? Enligt Monica Green så är det upp till var och en att bestämma vem man ska ha sex med och det ska inte svensk lag bestämma. Det finns en anledning varför vi har en lag i Sverige mot incest, vi ska inte blanda samma genetiska anlag, det blir inget positivt resultat av det. Den lag som vi har i Sverige ska vi inte ändra på i detta fall. Jag tycker att som högt uppsatt politiker måste man tänka efter innan man kastar ur sig åsikter, det är kanske för att skapa en debatt eller för att få uppmärksamhet, men allt är inte så genomtänkt om man lägger fram åsikter som denna.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

 

6 kommentarer

  1. Lisbet Olofsson

    Det låter otroligt eller så är det en Anna Anka kampanj, man provar sina åsikter för att försöka skapa debatt.

    Kommentera gärna mina inlägg – det skulle jag uppskatta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.