Lycksele är med igen!

 

Jag har i veckan varit på studiebesök på ortopedkliniken vid NUS. Trots att jag själv känner mig rätt insatt i verksamheten vi bedriver inom landstinget så var det intressant att höra hur de har arbetat med att minska väntetiderna till ortopeden. Det har varit ett stort problem med att många fått vänta flera år innan man fick träffa en läkare och det är inte något vi kan vara stolt över i vårt landsting. Det är många faktorer som har betydelse till varför köerna minskat men av anledningarna är att samarbetet i länet har ökat. I Lycksele opererar vi väldigt stor del av de höftproteser som finns i länet. Det var intressant att höra hur nöjd verksamhetschefen vid ortopeden i Umeå var över det goda samarbete som finns med Lycksele, återigen finns vi med på kartan när det gäller.
 
Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)
 

2 kommentarer

  1. Bengan

    Ortopeden i Umeå måste jobba med patient kontakt. besöket där var typ: jävlar inte ännu en till rygg!! Gäspningen var inte långt borta från ortopedens läkare…Skärpning!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.