Positivt bemötande!

 

Hektiska dagar med aktiviteter och uppbokad kalender. En verklighet nu och framöver men jag får så mycket tillbaka att det är värt att engagera sig politiskt. Jag och några av mina kollegor var ute i söndags kväll och knackade dörr för att inbjuda till ett öppet möte. Ett möte där alla åsikter och tyckande är välkomna. Jag hade lite funderingar om att gå runt i ett område och knacka dörr, hur skulle jag bli bemött, vad skulle de jag mötte säga? Jag blev otroligt positivt överraskad, inte en enda dörr jag knackade på hade annat än positiva kommentarer att ge, de flesta blev glatt överraskade av att vi gick runt och erbjöd dom att tycka till. Jag kommer att göra detta fler gånger.
Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)
Etiketter:

2 kommentarer

  1. lars valler

    Jag håller med, det är positivt att möta människor på det sättet och även om jag inte har samma ideologiska uppfattning uppskattar jag denna blogg som lyfter fram modet att göra just detta, att föra politik på nya plan med gamla metoder.

  2. Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

    Svar till lars valler (2010-04-15 07:00)
    Jag tror att många politiker har svårt att visa sin sårbarhet att gå runt i ett villaområde utan att veta vilka kommentarer som man kan tänkas ska bemöta. Jag ska villigt erkänna att jag hade fjärilar i magen innan jag skulle ringa på den första dörren. Jag tror också att det finns människor som inte vill ha besök men de undantagen får man ta. Jag tror vi måste lyfta ned politiken till en nivå där betydligt fler känner att man förstår vad som händer runt omkring oss.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.