Tärnaby nästa!

 

Juli lider mot sitt slut och jag har inte haft semester än. Det är en annorlunda sommar på många sätt. Att åka runt i Västerbotten på personvals kampanj och träffa så mycket människor är väldigt intressant och roligt. Att lyssna på åsikter och diskutera tillsammans med människor är något jag tycker är väldigt roligt. I dag är jag i Tärnaby tillsammans med min kampanjkompis Jan NiIsson och många av Storuman/Tärnabys moderater ! Meteorologen har lovat fint väder och jag hoppas han har rätt, det ökar chanserna till mer människor i farten.  

Elisabeth Björnsdotter (M)

Etiketter:

3 kommentarer

  1. Krister Granström

    Ska vi tycka synd om du som inte haft semester än? Din politiska valkampanj är väl åndå frivillig.
    Bara undrar

  2. Hallå

    Hon skriver ju att sommaren har varit rolig och annorlunda, inte att vi ska tycka synd om henne.. Läs en gång till 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.