Trevliga Tärnaby!

Ett strålande Tärnaby med massor av sol och trevliga människor. Det var mycket människor i farten i går och trots att det fannas väldigt många som ville sälja sina olika varor så hade många tid att stanna upp och prata en stund, fråga och diskutera. Det märkas att ju närmare valdagen vi kommer desto mer intresserdae blir människor av att diskutera politik och fundera över olika frågor och ifrågasätta hur det ser ut i dag. Min fantastiska kampanj kompis Jan NIlsson var med i dag och han skymtas tillsammans med Ulf Vidman på bilden.

Måste bara visa ett positivt samarbete mellan Lycksele och Storuman/Tärnabys moderater! På bilden från vänster, jag ,Anna Hedman och Veronika Håkansson

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.