På hemmaplan i Lycksele!

På hemma plan och kampanjar. Det har varit kampanj på många orter runt om i vårt län och nu är det Lycksele som står på agendan. Det känns skönt att jag även denna dag har min kampanj kompis Jan NiIsson vid min sida. Motorveckan i Lycksele drar mycket folk och det är väldigt mycket aktiviteter på gång i vår stad. Återkommer med bilder från vårt kampanjande!  

Elisabeth Björnsdotter (M)

Etiketter:

4 kommentarer

  1. Hasse

    I det samhälle som alliansregeringen och moderaterna skapat är det väl inte svårt att förstå varför många negativa tongångar hörs. Var är dom positiva? Är det bland höginkomsttagarna och dom som politiskt inte har något omdöme?

  2. Elisabeth Björnsdotter (M)

    Svar till Hasse (2010-07-30 15:06)
    Det är konstigt att du inte vill se att vi har en alliansregering som sett till att vi klarat oss relativt lindringt undan den stora finanskrisen som drabbat så många andra länder väldigt hårt. Det är också konstigt att du inte vill se att de flesta av alla oss har fått mer pengar i plånboken att röra oss med, att vårt samhälle är så dåligt som du vill se är bara trist för din skull

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.