Delade turer?

 

Delade turer, att arbeta ett passpå morgonen, vara ledig utan lön mitt på dagen och jobba ett pass till på kvällen. För mig är detta ett steg tillbaka i utvecklingen. Vi har inom Moderatkvinnorna  diskuterat och agerat i frågan och vill få bort alla dessa delade turer eftersom det är väldigt svårt att få en livssituation att gå ihop. Nu skriver Svenska Dagbladet en artikel i frågan och det visar sig att det är en ökande andel olika arbetsgivare som lägger delade turer på schema till sina medarbetare för att få en slimmad organisation att gå ihop. Många fackförbund med Kommunal i spetsen  är kritisk till delade turer och jag kan inte göra annat än att hålla med.
Elisabeth Björnsdotter (M)  
Etiketter:

3 kommentarer

  1. Hasse

    Är detta inte bra då du och ditt parti är företrädare för arbetsgivarna eller har ni undantagsvis börjat tänka själva?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.