Lycksele Lasarett hänger på din röst!

Det ska bli spännande att se den 19 september hur Västerbottningarna och främst vi som bor i inlandet röstar. Vad betyder akutsjukvård och BB/Förlossning vid Lycksele Lasarett  samt akutvårdsplatser vid inlandets sjukstugor? Levi Bergström (s) har tidigare skrivit under en garanti att Lycksele Lasarett ska vara kvar till 2014. När jag frågade Levi Bergström(s) vad denna garanti stod för om det var en garanti eller bara ett tomt löfte så fick jag svaret att det var bara ett dokument, inget annat!  Nu har alliansens företrädare inom landstinget lovat att behålla akutsjukvård, BB/Förlossning samt akutvårdsplatser och jag hoppas att  detta kan få Västerbottningarna att inse att vi måste få en förändring i styret inom landstinget i Västerbotten. Vi kommer aldrig att få mer pengar till sjukvård om den (s) ledda majoriteten får sitta kvar ytterliggare fyra år.  

Elisabeth Björnsdotter (M)

Etiketter:

5 kommentarer

  1. Hasse

    Hur vet du att inte mer pengar kommer att ge om majoriteten som sitter idag sitter kvar efter valet. Har du någon glaskula du sitter och tittar in i? Löftena som alliansen ger om det man skall behålla, ger jag inte mycket för då man idogt proagerar för privata lösningar och ökad konkurrens. Det intressanta är också i vilken regi verksamheten skall bedrivas, men som vanligt ger man inga svar på detta, utan en massa utfästelser. Som i poker, är det dags för väljarna att syna dessa utsagor för att kunna konstatera att man bluffar. Så berätta den om rödluvan och vargen istället.

  2. Elisabeth Björnsdotter (M)

    Svar till Hasse (2010-08-18 09:38)
    Att alliansen hela tiden i sina budget förslag lovat mer pengar till sjukvård istället för andra områden är något som borgar för satsningar i Lycksele. Att man dessutom ser möjligheter istället för hinder för Lycksele och inlandet är också ett positivt tecken för att vi ska vara kvar

  3. landstingsanställd

    Om alliansen sitter kvar efter valet kommer det inte att finnas pengar till offentlig vård. Borgarnas ledstjärna är privatiserin och sänkta skatter.De kommer att ytterligare utöka statens skulden. Det moderata målet är att skapa segration i sammhället. Höja avgiften till sjukvården med 100%. C ska chemalägga läkarne som redan i dag är chemalagda. vi kan inte jämföra oss med de stora städern där läkarkna är betydligt fler.
    Vi blir utan läkare motsvarande tid på dagen

  4. landstingsanställd

    Om alliansen sitter kvar efter valet, säljes och privatiserar offentlig vård, privatiserin är deras ledstjärn. C (OLLE E)vill dessutom höja kostnade för läkarbesök med 100%.(200:-) Borgarna sänker skatter och drar på oss vanligt arbetande människor en större och större stsdsskuld.
    Moderat politiken är tydlig att skapa segreation i sammhället.
    Gör fattiga fattigare, nu sänker de pensionen för pensionärerna med 4,5% på den intjänade pensionen.
    Alla kloka Västerbottningar bör ta sig en funderare och inte rösta på en allias med segraitions och privatisemål i sikte.
    RÖSTA MED HJÄRTAT RÖSTA RÖTT

  5. Elisabeth Björnsdotter (M)

    Svar till landstingsanställd (2010-08-18 23:46)
    Spännande tolkning du gör av alliansens politik, inte med sanning överesnstämmande. Sjukvård i hela Västerbotten är en viktig fråga som är positivt för alla. Att alla fått ett jobbskatteavdrag som ger dig en månadslön extra per år har medfört till att vi har sänkt vår stats skuld till runt 46%, de flesta länder i Europa har höjt sin statsskuld. Att du inte ser något positiv är trist

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.