Anders Borg effekten!

 

I söndags lyssnade jag på ett radioprogram där den s.k Anders Borg effekten diskuterades. Tidigare under mandat perioden har (s) hela tiden ifrågasatt Anders Borg och hans ekonomiska prognoser. Nu helt plötsligt ställer sig Östros(s) mfl bakom alla analyser som Anders Borg presenterar. Är det så att den röd/gröna oppositionen äntligen förstår att vi har en intelligent och kunnig finansminister som står för vad han lovar. Jag läser också den senaste Sifo undersökningen som visar att alliansen nu har egen majoritet. Förändringen beror på att Miljöpartiet tappat väljare i storstadsregioner och att många kvinnor nu väljer alliansen före de röd/gröna. Det blir tuffa veckor här framöver!

Elisabeth Björnsdotter (M)

Etiketter:

3 kommentarer

  1. Reidar

    Kanske du bör ange källa när du säger något sådant. Annars är det bara billig propoganda.

    Vilket radioprogram var det? Annars är ni i alliansen väldigt duktig på att sprida och skapa propoganda. Ni vann ju faktiskt valet förra året.

  2. Reidar

    ”Sprida propaganda är en sak att skriva om något man hört eller sett är en peronlig reflektion.”

    Jaha, ja, jag gjorde det stora misstaget att anta att detta är en politisk blogg och inte en personlig blogg. Men jag antar att (M) står för ett mellannamn eller dyl. i ditt namn…typ Mariann eller nåt sånt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.