Skellefteå med mat och kokböcker!

Matmässa i Skellefteå. Det är ett kanon ställe att dela ut våra fina kokböcker. Jag och min kampanjkompis Jan Nilsson kampanjar vidare och hoppas på bättre väder än Umeå bjöd på i onsdags. Vi har haft många bra diskussioner med intresserade människor om betydelsen av den jobblinje som (M) kör hårt med. Alla är medvetna om att vi har en välfärd som vi är nöjda med men som också kostar stora summor  pengar. För att vi ska få den välfärd vi vill ha är vi beroende av att så många som möjligt arbetar. Med det tänkta femte jobbskatteavdraget kommer det att löna sig än mer att arbeta och det blir mer pengar över till konsumtion vilket ökar kassan till vår välfärd. En till synes enkel ekvation men inte helt enkel att förstå för alla.

Elisabeth Björnsdotter (M)

Etiketter:

3 kommentarer

  1. hasse

    Väldigt klokt att dela ut kokböcker och förbereda soppkök om Moderaterna skulle få styra Sverige i ytterligare fyra år. Enda problemet är att det kommer vara många med de utdelade kokböckerna som inte har råd att köpa den mat som behövs för att laga enligt recepten. Såvida jag inte helt missat att recepten är på väldigt billig mat. Detta är det första kreativa initiativ som M tagit på en hel mansålder.

  2. Joacim von Anka

    Med de sättet att räkna så blir det mindre pengar i stadskassan. Under innevarande mandatperiod har man sänkt skatterna. Det har haft till följd att stadsbidragen har frysts till kommun och landsting. En kommun som Lycksele har förlorat ca: 40 milj. Det påverkar skola och omsorg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.