Mänskliga rättigheter!

 

En heldag med olika seminarier och debatter som handlar om mänskliga rättigheter. Kränkningar av mänskliga rättigheter leder till fördjupningar av den fattigdom vi har i världen. Regeringarna runt om har en skyldighet att respektera, skydda och uppfylla de mänskliga rättigheterna. Runt omkring oss lever över en miljard människor i slum utan tillräcklig tillgång till rent vatten och dugliga bostäder. 350 000 kvinnor dör på grund av de inte klarar av att föda fram sina barn. Det finns även kränkningar av de mänskliga rättigheterna på mer nära håll. Att vissa funktionshindrade i vårt land inte har samma rättigheter som vi övriga är ett exempel på detta. Ska bli en intressant dag
 

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.