Positivt till socialt företagande!

 

Jag läste en liten notis i tidningen där alla partiers företrädare i näringsutskottet hade uttalat sig om behovet av fler sociala företag på marknaden. Intressant var att alla partier som sitter i riksdagen, alla åtta, var helt överens i frågan om att det behövs fler sociala företag på marknaden för att se en växande svensk marknad och för att skapa fler arbetstillfällen och fler arbetsgivare. De partier som sitter i opposition var villiga att sänka arbetsgivaravgiften och ändra lagstiftningen för att förenkla företagande.  När jag läser undersökningen så är jag nöjd över att det finns en vilja att utveckla vårdföretag och andra företag inom den sociala marknaden.  Jag hoppas att detta smittar av sig till Västerbotten också!

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

6 kommentarer

  1. Gunnar Andersson

    Du kan ju kolla med försäkringskassan i Halland vad dom har för åsikt om dom privata företag som tillhandahållit personliga assistenter till funktionshämmade.Fler arbetstillfällen? ja för polisens bedrägeriavdelning.

  2. Gunnar Andersson

    Nu förstår jag ingenting ! är det inte det ni moderater vill och arbetar för,att det skall bli fritt fram att göra affär på sjuka och svaga ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.