Where my heart beats!

 

Har sett en otroligt stark film om Afghanistan och dess människor. Filmen är regisserad av en kvinna som heter Kazar Fatemi som är född i Iran och uppvuxen i Afghanistan. Hon och hennes familj kom till Sverige för drygt 20 år sedan. Ingen människa förtjänar vad det afghaniska folket genomlidit under ockupation från bland annat Ryssland och sist den Talibanska militären. Filmen som heter Where my heart beats ger en enkel skildring om den styrka som finns hos oss människor, styrkan att överleva och även den grymhet som utspelas mot oskyldiga människor. Filmen berörde mig och jag önskar att alla får se denna film för att bättre förstå vad som sker runt omkring oss.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.