Kommunfullmäktige i Lycksele!

 

Det första kommunfullmäktige för Lycksele denna mandat period går av stapeln i dag. Som nyinvald i kommunpolitiken är detta mitt första kommunfullmäktige. Att sitta som riksdagspolitiker och även ha en plats i kommun politiken är en viktig kombination och det ska bli intressant att vara med dessa fyra år. Lycksele är som jag sagt tidigare en kommun som är på gång och det ställer krav på alla i vår kommun att vi hjälps åt att fortsätta denna positiva utveckling. Att Lycksele får pris som kommunen med den bästa tillväxten i Västerbotten ökar på den positiva trenden.  

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

  1. Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

    Svar till Villy Hansen (2010-11-30 08:08)
    Jag måste hålla med Kai P eftersom detta är en viktig fråga för oss i inlandet. Flyget har inte fungerat på två veckor och det ställer till problem. Fortsätter detta problem så kan inte jag lita på att jag verkligen kommer iväg till mitt arbete och då måste jag hitta andra alternativ.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.