Skogsrike i Lycksele

 

Jag var på ett seminarium förra veckan som handlade om Skogsmuséet i Lycksele. De som var med på detta seminarium var skogsnäringen, forskare och andra intresserade av ämnet. Vad som framkom tydligt var att intresset för det speciella Skogsmuséet i Lycksele är stort och det finns många och stora planer på vidareutveckling av detta . De stora planerna kretsade kring möjligheterna att lägga ut Skogsmuséet på en egen Websida, sätta upp mobila utställningar som ska cirkulera och att satsa ännu mer på att visa upp skogens historia, nutid och även framtid. Att se möjligheterna till utveckling för ett Skogsrike i Lycksele är spännande och jag är glad att så många andra ser  potentialerna.  

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

4 kommentarer

  1. Årland

    utveckling sker inte med bidrag allena. framtida satsningar ska gå via personal. Icke via seminarium som inte har full kontrol på den verklighet som mussseet har. Pengar gör sig bäst när motagaren talar om vad som behövs

  2. Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

    Svar till Årland (2011-02-05 22:22)
    Du har nog missat hela min avsikt! Det seminarium jag deltog i hade samlat en stor mängd intresserade både kreativa, visionärer och investeringsvilliga personer. Tillsammans är detta en bra början för en utveckling.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.