Norden och London!

 

I lördags talade jag inför Föreningen Nordens Distriktsstämma. Det var en grupp människor med stort intresse för nordiska frågor och diskussionerna var stundtals höga under stämman. Jag berättade om hur det såg ut inom Nordiska Rådet och vad som var på gång. En intressant fråga är planerna på en nordiska TV kanal, för att på så sätt öka medvetenheten bland oss som bor i norden att vi har stora likheter men ändå att det finns stora skillnader. En fråga som vi också diskuterade var framtiden, enligt prognoserna blir vi allt fler i norden och det ställer krav på oss att vi kan hantera detta och att vi gemensamt tar ett ansvar.
I dag åker jag med utrikeskommiten till London för studiebesök, ska bli intressant att träffa engelska parlamentariker och även göra studiebesök på houses of Parliament
 
Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.