Mjuka och hårda frågor!

 

Från London direkt till Lycksele och besök på hemmaplan. Två av mina kollegor skriver en rapport om våld i nära relationer och jag har fått erbjudande att bidra till denna rapport. Jag och min politiska sekreterare besökte i går kvinnojouren i Lycksele och i dag har vi besökt kvinnojouren i Skellefteå. Ett av de främsta målen med kvinnojouren är att arbeta bort sig själva men det är tyvärr en utopisk tanke. Verkligheten är helt annorlunda vilket är skrämmande. Vi var även i går på företagsbesök på Texor i Lycksele, ett företag som tillverkar rostfria komponenter till läkemedel och livsmedels industrin. Texor är ett företag som inte kännt av den finansiella krisen tidigare eftersom deras kunder har långa ledtider vilket gör att de ser en viss nedgång  nu istället.   

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.