Service är nödvändigt!

 

I fredags besökte vi riksdagspolitiker från alliansen Umeå. Målet var Försäkringskassans nya servicekontor. Inte fullt ett år har gått sedan man slog ihop Försäkringskassan, skattekontoret till ett gemensamt kontor dessutom finns arbetsförmedlingen i samma lokaler för att ytterliggare underlätta för alla. Vi fick en tydlig beskrivning hur deras arbete är upplagt och det är ett stort antal människor som passerar genom deras verksamhet varje dag. Anledningen till vårt besök är de signaler vi fått från försäkringskassans generaldirektör att alla kontor ska läggas ned. Att slå ihop verksamheter för att kunna förbättra service för alla medborgare är positivt och det finns ett stort behov av det. Att stänga servicekontor är inte rätt steg att ta.  

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.