En enad Riksdag!

NordAfrika har varit i fokus ett längre tag nu, det är en våg av frustration från människor i detta område som drar fram genom land efter land och som talar sitt tydliga språk. De accepterar inte förtyck och diktatur längre de vill också ha sin demokratiska rätt att tycka och tänka fritt. Internet har varit en stor hjälp i denna stora revolution och det talar sitt tydliga språk när Facebook grupper kan samla 100 000 tals människor till revolt. Sverige har gett bistånd till många länder i NordAfrika i form av IT utveckling och IT stöd därför känns det rätt att vi dessutom går in med både humanitärt och fredsbevarande för att få ett stopp på det förtryck som råder i Libyen och som vi måste få ett slut på för att vi ska kunna hjälpa människorna att åter igen bygga upp ett nytt demokratikst land. Den 17 mars hade vi debatt i Riksdagen där alla partier krävde någon form av aktion i Libyen, nu när Regeringen belsutat om detta förutsätter jag att vi har en enad Riksdag när vi tar beslutet i morgon.  

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.