Varför gör han så?

Socialdemokraterna jublade tidigt i våras  över att fått en ny stark ledare . Vad de också borde ha bett om var att få en rak och tydlig ledare. Under de månader som Håkan Juholt varit partiledare för (S) har han ändrat sin ståndpunkt i en rad viktiga frågor. Han började på en gång efter sitt tillträde med att lova att ändra pensionsöverenskommelsen. Den fick han snabbt backa på och ändra åsikt om. Senast var det frågan om rörlighet över gränserna och här tyckte Juholt att Miljöpartiet hade en bra hållning men fick återigen backa på det och ändra åsikt. Jag har svårt att förstå hur man som (S) väljare kan förstå vad det egna partiet står för när man har en ledare som byter åsikt hela tiden

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

3 kommentarer

 1. Lennart

  Apropå pensioner? Kan du nämna ett annat land i världen som beskattar pensionärerna mer än den arbetande befolkningen?

 2. ritu

  Om det är en seriös fråga, varför han gör så, så ska du få svar om du frågar han själv. Det är skillnaden mellan dig och han att han är rak på sak och du inte är det, Björnsdotter.

 3. Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

  Svar till ritu (2011-07-04 02:22)
  Att ha en åsikt en dag och vekan efter helt ändra åsikt är för mig inget förtroendeingivande. Det måste vara svårt för en socialdemokrat att veta vad det egna partiet står för när företrädarna ändrar ståndpunkt i viktiga frågor gång på gång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.