Först Storuman sedan Visby!

 

I lördags besökte jag Storuman och de årliga Storuman dagarna. Ett stort evenemang med många besökare. Jag stod tillsammans med Allianspartierna i Storuman och det var många människor i rörelse. Många människor hade gott om tid att stanna till och prata en stund och det var väldigt intressant att diskutera frågor som infrastruktur i inlandet, vår välfärd och andra stora frågor som är viktiga på lokalplan. Nu är jag i Visby och ska vara med på Almedalsveckan. Jag ska i dag debattera solidaritet och demokrati på ett internationellt plan. Jag hoppas på en bra debatt eftersom det är viktiga frågor.
 

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.