Möjligheter för alla!

 

Almedalen är slut för denna gång och veckan som gått har varit intensiv och intressant . Det var intensivt att både hinna med mina egna paneldebatter samtidigt försöka hinna lyssna på alla andra intressanta seminarier och debatter. Att lyssna på våra partiledare i Almedalen var en annan upplevelse än att höra dom i riksdagens kammarsal. Både Jan Björklund och Maud Olofsson talade om betydelsen av vår invandring. Maud Olofsson har lyft frågan om differentierad föräldrapenning till de som flyttar hit till Sverige eftersom det är en stor kvinnofälla. I dag stannar kvinnan hemma och sköter om barnen och kommer inte ut i vårt samhälle förrän efter många år. Då kan hon inte språket och har svårt att komma ut på arbetsmarknaden. Vi måste se andra möjligheter!

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.