Handel med människor !

 

Jag läste en artikel häromdagen om människohandel i Saudiarabien. Flickor mellan 5-12 år säljs till rika män i Saudiarabien och hålls som sexslavar. Varje år blir ett stort antal människor offer för samma öde. Många är barn och ungdomar under 18 år. Människohandel i sexuella syften , även kallat trafficking är en visntgivande bransch som ger stora summor pengar åt hallickar och människosmugglare som utnyttjar den situation som offren befinner sig i. Människohandel kan till stor del ses som ett symptom på fattigdom. Sveriges engagemang för att bekämpa människohandel har vuxit snabbt de senaste åren. Insatser för att bekämpa människohandel för sexuella ändamål ska utgå ifrån de utsattas behov och situation. Särskild hänsyn ska tas till barns behov.  Idag är regeringens arbete mot människohandel ett prioriterat område och Sverige ger stöd till insatser i flera av världens länder.
 

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

En kommentar

 1. Maxim Gorkij

  Jag rekommenderar att ni går in på
  http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/sverigedemokraterna.
  Läs den där Björn Söders inlägg. Han menar att det inte skall göras politiska vinklingar av en tragedi när den handlar om ett attentat av högerextremismen.
  I närhistorien har vi både händelserna på Balkan och tidigare så har vi Hitlertidens oöverträffade bevis på vad nationalistisk extremism är i stånd till.

  Nej då… Den där Åkesson med pågar vill inte se det politiska i detta fruktansvärda dåd. Ett dåd som historien kommer att nämna i samma mening som, Oradour, Sharpeville, Babij-Jar, etc.
  MEN OM EN STRESSAD MUSLIM KRÄNGER SIG FÖRE I KÖN… JA DÅ BLIR DET POLITIK!
  Var finns SD- partiets känsla för vad som är en korrekt tolkning av begreppet politik?

  Vi samtliga demokratiska krafter. Vi från normal vänster till normal höger, vi måste samstämmigt slå klackarna i golvet. Låt de vid riksdagens högtidliga öppnande i höst, och gärna från talmannen eller kungen höra, låt de lyssna
  till vad Sverige står för. Låt de förstå att de är en främmande fågel som likt en fördriven ängel, ej har att skaffa bland demokratiska partier och i demokratins boningar.

  Jag uppmanar Sverigedemokraterna. Vik hädan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.