Mullret har lagt sig!

Motorveckan i Lycksele är ett årligt återkommande evenmang som lockar otroligt många människor, Trots att det fortfarande är väldigt mycket turister kvar i vår stad känns det som om lugnet lagt sig på många sätt i staden. Mullret av alla motor fordon är det som märks mest. Jag är full av beundran över alla de som ordnar denna gigantiska folkfest och jag tycker att de lyckats fantastisk bra detta år. Vädret var perfekt och det lockade extra måmga människor att ta del av alla evenmang som bjöds på under förra veckan. Det var lite intressant att beundra alla vackra bilar och även intressant att se hur många olika sätt det finns att hitta en campingplats. Det är bra för Lycksele att eldsjälarna finns som anordnar Motorveckan!

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.