Folkvimmel på Nolia!

 

Nolia mässan i Umeå är en stor folkfest. Vilket myller av människor som alla är där för att titta närmare på sina specialintressen eller bara gå runt och göra fynd bland det stora utbud som finns. Att vara där som politiker är en intressant upplevelse. Många människor stannar till och vill diskutera olika frågor. Det är en lättsam form att diskutera politik på. Det är bara synd att det endast är Moderaterna och Folkpartiet som finns på plats på Nolia.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

En kommentar

  1. Krister Klermalm

    Vill du att kommunerna ska ta sitt ansvar gällande utbetalningarna av försörjningsstöden sker god tid innan dagarna 28, 30 och 31 – då bland annat autogiro dras på kontot?

    Vill du att kommunerna ska ta sitt ansvar för sitt handlande kring försenade utbetalningar att kommunen står för alla extra utgifter, kostnader etc – oavsett vad för faktura som gäller i normen eller inte – av följden av detta?

    Utbetalningsdag är inte reglerat, läs på. Har du sett detta reglemente så vill jag se den. För finns den varför utbetals inte ändå försörjningsstödet i god tid för autogiro även så jag ansökt själv i god tid att dem ska hinna med det.

    Ska den folkbokförda Kommun ska kunna neka en försörjningsstöd bara för att du vistas i en annan kommun av en låg elräkning för att ha umgänge med barnen eller/och söker jobb?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.