Intressanta trender!

 

Det är intressant att titta på trender. Sveriges befolkning har under det senaste året ökat med drygt 73 000 personer och innebär att vi är drygt 9,4 miljoner innevånare som bor i Sverige. Det är invandringsöverskottet som står för den största bidragande anledningen till vår ökning, men det föds många barn i Sverige också. Det är glädjande att se att även i Lycksele ökar antalet innevånare dock väldigt blygsamt men det är ett plus på sju personer. Arbetslösheten minskar försiktigt och det är den privata marknaden som står för de flesta nyanställningarna. Det är positiva trender men vi vet alla att det förändras snabbt då vi lever i en intensiv och osäker värld.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.