(S) kvinnorna slår in öppna dörrar!

 

I lördags valde S-kvinnorna en ny ordförande i Lena Sommestad. Jag får gratulera Lena till detta stora förtroende och jag ser fram emot de förändringar som hon säger sig stå för. S- kvinnorna är kritiska till den familjepolitik som vi i alliansen förbättrar och anpassar efter den verklighet vi har i dag. Mycket av det som tidigare (S) regeringar gjort är bra men det finns utvecklingspotentialer. Lena Sommestad tycker att alliansregeringen motverkar kvinnors förvärvsarbete och ökar barnfattigdomen. Intressant påstående! Vad som sker nu är ett krav från M-kvinnorna på barnomsorg på obekväm arbetstid för att ytterligare öka möjligheten för båda parter i en familj att arbeta. Detta är precis det Lena Sommestad vill ha, men ändå inte!

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.