Hur tänker (S)?

 

RUT och ROT avdraget har en mycket positiv effekt på arbetsmarkanden och har även underlättat för många människor i Sverige. Det har inneburit att många nya företag inom respektive område har startat och att många svarta arbetstillfällen blivit vita. Detta har (S) starkt kritiserat. De har ansett att RUT och ROT enbart varit till för de i Sverige som är högavlönade och att det varit en fel prioritering av skattesubventionering från Regeringen. Nu ändrar (S) sin åsikt om än till en än mer förunderlig sådan. Nu är RUT och ROT en positiv satsning men RUT ska bara få nyttjas av barnfamiljer och pensionärer medan ROT avdrag fortsatt ska vara till för alla. Hur tänker de nu?  

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

  1. Jan-Erik Vahlström

    Kan gissa hur dom tänker. Men först- är detta moderaternas sätt att skapa jobb? Att låta skattebetalarna, genom detta skatteavdrag, stå för hemhjälp åt fram för allt högavlönade. Jag gissar att S kan tänka sig detta system för barnfamiljer och Pensionärer. Ett i mitt tycke ett bra förslag. Om man har det skralt sätt ekonomiskt så har man annars knappast råd att anlita hemhjälp vilket högavlönade har och dessutom skattesubventionerat. Vi har nog helt olika syn på ett jämlikt samhälle. Moderaternas Rot/Rut och jobbskatteavdrag gynnar framför allt medel- och höginkomsttagare. Dom som ekonomiskt ligger under har ingenting att hämta av moderaterna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.