Förtoende måste förtjänas!

 

Att vara partiledare för ett parti innebär att många människor väljer att lägga sitt förtroende hos den personen. När Håkan Juholt nu presenterat Socialdemokraternas budgetförslag är det tydligt att S även fortsättningsvis väljer bidragslinjen framför arbetslinjen. Höjda skatter på arbete ska användas till stora satsningar på utbyggda bidragssystem. Det skulle montera ned arbetslinjen och försvaga återhämtningen i Sveriges ekonomi. Genom att föreslå stora utgiftsökningar hotar Socialdemokraterna dessutom de offentliga finanserna och försämrar de långsiktiga förutsättningarna för vår gemensamma välfärd med bra skola, vård och omsorg för alla. Är detta en politik fyllt med förtroende?
 
Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

3 kommentarer

  1. John

    Slutar vi äta om vi blir uppsagda och arbetslös , får vi uppskov med lånen på bilen , huset , båten , sommarstugan ? Jag bara funderar vilken Värld du lever i? Tror du att jag fortare får jobb om jag får sänkt a-kassa . Tja , varför kämpar du inte för ett likadant system för Politiker?

  2. Mahmoud

    Har du verkligen läst våran skuggbudget?? Förlåt Elisabeth men ni Moderater kan väll hitta ett sätt att lösa ungdomsarbetslösheten och utanförskapet först, för jag ser ingen lösning mer än att ni sänker restaurang momsen till vilken nytta?

  3. Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

    Svar till Mahmoud (2011-10-12 08:18)
    Vi har halverat arbetsgivaravgiften för unga under 26 år, vi har även sänkt restaurangmomsen. detta tillsammans är ett steg att minska ungdomsarbetslösheten men du har rätt att det krävs mer. Det är viktigt i dag att alla som går ut grundskolan har godkända betyg och därför satsas det pengar på skolan också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.