Förändringens vind blå(s)er

 

Jag skrev ett inlägg för drygt ett år sedan om fackförbundens politiska tillhörighet. Jag läste en artikel häromdagen med samma innehåll och upptäckte till min glädje att det jag tyckte då var uppe till diskussion nu. Många fackföreningar har en lång historia där betydelsen av att stå upp för arbetaren har varit av stor vikt. I dag ser verkligheten lite annorlunda ut och då måste även organisationerna förändras. Att förutsätta att jag till hör(S) bara för att jag är med i ett LO förbund är en förlegad syn på hur det ser ut. Här måste fackförbund och politiska partier bli mer självständiga och arbeta med samverkan istället.
 
Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.