Två paneldebatter i Riksdagen!

I dag ska jag vara med i två olika paneldebatter i Riksdagen. den första tar upp frågan om en allt mer åldrande befokning ur ett Europa perspektiv och det är en väldigt intressant fråga. Vi har en liknande situation i hela Europa eftersom vi blir äldre men också friskare och ställer högre krav på ett mer aktivt liv. Den andra paneldebatten rör frågan om hur vi ska få en bättre integration av invandrarkvinnor på vår svenska arbetsmarknad. Den nya etableringsreform som vi infört i Sverige sedan drygt ett år sedan gör enklare för både män och kvinnor att komma in på arbetsmarkanden. De som kom till Sverige innan det har en helt annan situation.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

En kommentar

  1. frivillig

    Jag undrar om det är Integration av invandrarkvinnor som ska ske i lilla Lycksele i helgen!
    Lycksele har en policy om jämställdhet för alla och tryggare kommun,i helgen kommer djurparksrestaurangen genomföra en strippshow trots kommunens tydliga markering om att detta inte är ok i en av kommunen uthyrd lokal.Man kan undra om de nuvarande hyresgästerna överhuvudtaget förstått var ordet jämställdhet o respekt betyder.Man häpnar över all dumhet som får fortgå med komersiella förtecken.Kvinnokroppar kan fortfarande exploateras i de mest oväntade sammanhang-men jag tänker aldrig mer gå till den restaurangen med mina barnbarn!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.