Flexibla tider på förskolan !

 

Intressant att följa debatten runt barnfattigdom som nu pågår. Alla är i stort sett överens om att den effektivaste åtgärden att avhjälpa många barns utsatta situation är att se till att deras föräldrar har en inkomst från ett arbete. Carin Jämtin (S) debatterade detta för ett par dagar sedan och hävdade bestämt att för att minska barns utsatthet ska vi erbjuda förskolor med flexibla öppettider. Det är givetvis en viktig del att kommunerna kan erbjuda barnomsorg men det är ännu viktigare att vi kan erbjuda arbetstillfällen. Barn till ensamstående mödrar med utländsk härkomst är den mest utsatta gruppen.  

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.