Kritik från Ryssland!

Ett av kännetecknen för en demokrati är att vi har en åsiktsfrihet och yttrandefrihet. I vårt land känns detta helt naturligt. I vårt grannland Ryssland är det inte samma uppfattning. Jag skrev för ett tag sedan om den ryske jusristen som undersökte ett stort svindleribrott utfört att den ryska staten. För detta blev han fängslad och sedan misshandlad till döds i fängelset. Nu står hans anhöriga åtalade för de brott han var anklagad för. Tillsammans med några kollegor i Riksdagen skrev jag  ett vädjande brev till den ryska staten och har nu fått stor kritik från Ryssland eftersom jag och mina kollegor inte förstår den ryska rättsprocessen. Intressant tolkning av yttrandefrihet!

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

 

2 kommentarer

  1. karlsson

    Jag kritiserade beteendemedicin för deras remisskriterier till Sorselegården,och som hämnd fick jag remissen avslagen i avslaget stod det att jag uppfyllde dom medicinska grunderna för att få hjälp där jag väger 140 kg och har ett blodtryck på 210/110.Men på grund av att jag kritiserat dom fick jag avslag inte på medicinska grunder utav enbart för att jag kritiserat dom,är det yttrandefrihet och åsiktsfrihet.

  2. Mats J

    Till Karlsson:

    Huvudet på spiken. Vi svenskar är världsmästare i att tala om, samt mästra, hur andra skall bete sig. Helst skall de göra som vi gör.

    I många fall uppvisar vi samma skrämmande samt korrupta beteende själva.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.