Klimat och Återvinning!

 

Häromdagen träffade jag Bangladesh miljöminister här i Stockholm. Vi hade ett intressant möte där de stora utmaningarna för miljön som Bangladesh står inför givetvis var i fokus. Eftersom landet knappt ligger ovanför havsytan så är det väldigt känsligt för höjningar i vatten nivåer och eftersom det regnar mycket periodvis så har de stora problem att hålla en intakt infrastruktur. Miljöministern hade varit i Linköping samma dag och bland annat titta på återvinning. Jag berättade om det arbete som sker i Skellefteå tillsammans med en rad företag när det gäller återvinnig av metall och det var han väldigt intresserad av.   

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.