Spännande utveckling!

 

Georgien, ett av de länder som tidigare tillhört Sovjetunionen har haft en spännande utveckling. Det är val till deras parlament i oktober och det är ett väldigt viktigt val. Jag har träffat företrädare för olika partier från landet och diskuterat hur situationen i landet ser ut och vad de ser för utmaningar inför det stundande parlamentsvalet. Den utveckling som skett i landet de senaste tio åren skiljer sig markant från de läder som finns i närområdet Landets sittande regering har arbetat hårt för transparens och  antikorruption. Det har gett resultat men det är fortfarande en rad åtgärder som behöver göras. Arbetslösheten är stor och hotet från Ryssland som fortfarande ockuperar två områden i landet är stort. Det var intressant att träffa dessa politiker och väldigt upplyftande att höra allt de åstadkommit under kort tid.
 
Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) 
   

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.