Skolan i fokus!

 

Jag lyssnade på Ibrahim Baylan i en radiointervju häromdagen . Han är talesperson för (S) i skolfrågor. Som fd skolminister får man nog anse att han har kunskap om den svenska skolan och det var därför extra intressant att höra honom säga att de reformer vår Allians regering infört är bra och att vi måste få alla reformer  att ge effekt. Detta tar tid. Vad vi också är helt överens om är att det är oacceptabelt att så många går ut skolan med ofullständiga betyg. Detta är ett stort problem vi måste förändra och det måste göras nu. Det framkom även i intervjun att många i Sverige inte kände till om(S) hade någon skolpolitik. Då måste jag dra slutsatsen att (S) tycker den skolpolitik som Alliansen för är bra och att de inte behöver någon egen politik. .  

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.