Näringar i Skellefteå!

I lördags var jag i Vindeln på vårmarknad och kampanjade och träffade trevliga och intresserade människor. I dag stod Skellefteå på agendan. Dagen inleddes med Näringspolitiskt råd där en rad företrädare för näringen hade samlats och vi diskuterade behovet av komptens och hur vi sk utveckla detta område. Efter mötet träffade vi två personer som ville introducera ett nytt koncept när det gäller att engagera arbetssökande på ett bättre sätt. Dagen i Skellefteå avslutades med ett intressant företagsbesök på Outotec. Ett stot företag som med miljön i fokus hanterar mineraler och genom stor kunskap tillverkar anläggningar för förädlling. Här på bilden är min kollega Andreas Löwenhöök med tillsammans med företrädare för företaget.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.