Spännande arbete att ta fram ny EU plattform!

 

Förra veckan vid en presskonferens presenterade vår statsminister Fredrik Reinfeldt en ny arbetsgrupp som ska arbeta fram Moderaternas nya EU plattform. Denna arbetsgrupp är extra intressant eftersom jag är medlem i arbetsgruppen som ska göra detta arbete. Det finns många intressanta frågor att arbeta med i denna grupp och fokus kommer att ligga på hur vi ska göra Sveriges röst starkare i Europasamarbetet samtidigt som vi måste göra Europa ännu mer öppet och konkurrenskraftigt. Jag ser fram emot att arbeta med frågor som gör att Europa lyfter fram miljö på agendan samtidigt som byråkratin måste bli mindre. Ett tufft med otroligt spännande arbete väntar.   

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.